Wie zijn HeNiBl

HeNiBl is de samenwerking van Helly (He) en Nico (Ni) Blokland (Bl). Wij houden ons samen bezig met verschillende aspecten van fotografie. Helly is een amateurmodel en Nico de beeldmaker, of fotograaf.

Helly is sinds een aantal jaren fotomodel. Zij doet dit op amateurbasis, maar staat natuurlijk open voor betaalde opdrachten. Veel van de foto's op deze website zullen haar tonen.

De studio aan huis is een bron van vele creaties en is knus, klein, maar flexibel ingericht voor Portret en Boudoir fotografie.

Nico is al meer dan 50 jaar met fotografie bezig, maar sinds de laatste 5 jaar is dit intensiever geworden. Nico doet veel lokatie, portret en boudoir fotografie. Omdat hij het fotografie werk 'erbij' doet gaat het bij de meeste opdrachten om TFP. Nico doet zowel buiten- als studioshoots,maar neemt geen bruilofts rapportages aan.

.

Helly is intussen sinds 2022 ook al intensief bezig met zelf achter de camera staan. Door haar modellen ervaring is zij goed in staat om de modellen voor de camera van achter de camera goed te helpen met houdingen, uitdrukkingen, etc. Ze leert nog dagelijks nieuwe technieken. Helly voelt zich thuis in portret, boudoir, artistiek naakt en naakt fotografie. Ze vindt dat bruiloft en newborn rapportages een vak apart zijn en begint daar dus liever niet aan.