Boudoir shoot

Wil je graag een fotoshoot en wil je er je portemonnee niet te veel mee pijn doen? Kies dan eens voor een shoot die we standaard in onze studio kunnen uitvoeren.

Veelgevraagd is de Boudoir shoot. Dit is een shoot waarbij de vrouw zich 'toont' in een veilige omgeving die kan worden vergeleken met een boudoir. De shoot zorgt niet alleen voor een boost van het zelfbeeld en zelfvertrouwen van het model, maar ook voor een mooi aandenken (of geschenk).

Een Boudoir sessie duurt gemiddeld zo'n 2 tot 2,5 uur en levert gemiddeld een minimum van 25 bewerkte foto's op. Omdat het voor veel vrouwen fijner voelt om door een vrouw te worden gefotografeerd wanneer zij zich op een privé manier toont, wordt de shoot ook door Helly uitgevoerd. Helly wordt alleen met uitdrukkelijke toestemming van het model bijgestaan door Nico voor de techniek. En wil je als model een vriendin meenemen om voor je make-up en haar te zorgen bijvoorbeeld? dat kan! En natuurlijk neem je je mooiste lingerie en nachtkleding mee! Er is wel kleding beschikbaar, maar zeker niet voor alle maten.

De prijs van een Boudoir shoot is variërend van €115 tot €150 (afhankelijk van tijd, kledingwissels en nabewerking)

Van internationale vrouwendag tot 27 april is de Boudoir shoot in prijs verlaagd: €85 voor een sessie van 2,5 uur!


TFP Contract

Veel van de foto-shoots worden uitgevoerd onder de TFP vorm (Time For Pictures/Portfolio). Volgens dit contract investeren zowel de fotograaf als het model tijd in de fotoshoot. Onkostenvergoedingen zijn een individueel onderdeel van een dergelijk contract.

Het model krijgt een aantal bewerkte/onbewerkte foto's uit de shoot en kan deze onder de voorwaarden van het contract gebruiken. Het eigendom van de foto's blijft echter bij de fotograaf.

Klik op onderstaande knop om een voorbeeld van het TFP contract voor een HeNiBl fotoshoot te kunnen bekijken.Prijzen

Prijzen voor fotografie en model zijn indicatief. Neem vooral contact met ons op om tot een voor beiden acceptabele prijs te komen. Bij TFP overeenkomsten wordt geen tarief berekend. Zie ook de algemene voorwaarden.

De prijslijst hieronder geldt vanaf 1 januari 2024


Uurtarief fotografie

Uurtarief Nico of Helly t.b.v. betaalde fotoshoot (€0 onder TFP contract)

45,00

Uurtarief Model

Uurtarief Helly voor foto modellen werk (m.u.v. volledig naakt) 

TfP is uiteraard zonder vergoeding (betaling in foto's)

€ 42,50

Studio huur

Huur thuis studio per uur.  met inbegrip van kleedruimte, lampen, achtergronden en props. minimum huur is 2 uur.

Borg studio huur is €50 (vooraf te voldoen)

(Bij een HeNiBl TfP shoot draagt HeNiBl deze kosten)

€ 10,50

Onkostenvergoeding

Indien er sprake is van een onkostenvergoeding voor catering, reiskosten e.d. wordt dit separaat besproken en vastgelegd.

€ overleg

Boudoir shoot 

Start-tarief voor een sessie tot 2,5 uur. Elk volgend uur is €50 extra

nabewerking tot een maximum van 25 foto's is inbegrepen voor 1e 2,5 uur elk volgend uur geeft recht op 10 extra foto's

€115

Portrait shoot


Een portrait shoot start met 2 uur en wordt daarna  per uur gerekend (m.u.v. een kennismakingsgesprekje vooraf) Elk volgend uur is €45,- extra

Nabewerking van de foto's is tot een maximum van 20 (elk uur extra wordt dit met 10 verhoogd) is inbegrepen

€80

Glamour of bodypaint shoot

Een glamour shoot van 2 uur m.b.v. eigen meegebrachtte kleding/lingerie of uit onze client closet.

Een Body paint shoot duurt ca 1,5 uur. De (eenvoudige)body paint wordt daarvoor in ca 1 tot 1,5 uur aangebracht. Voor een professionele body paint wordt gewerkt op basis van aparte afspraak en prijs.

€90

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW


Alle shoots dienen vooraf te worden voldaan. Bij zakelijke opdrachten geldt een betalingstermijn van 14 dagen, Na betaling zullen de foto (bestanden) worden verstrekt. De eerste selectie van foto's vindt plaats onder de discretie van de fotograaf, waarna het model een selectie maakt van de gewenste volledig bewerkte foto's en/of evt afdrukken.